duminică, 15 aprilie 2012

Masinaria mentala

Cel mai performant computer e creierul uman. In masinaria mentala se petrec procese extraordinare, omul fiind singura fiinta capabila sa patrunda rational intregul Univers.
Trei trepte compun psihicul uman: constientul, subconstientul si inconstientul. Subconstientul poate fi comparat cu sistemul de operare al unui computer. De cand ne nastem scriem limbajul de programare ce ne va conduce viata, stocat in acest minunat subconstient, pe baza convingerilor.
80% din oameni raman in cultura societatii, traind mereu cu griji, fiind condusi de lideri mai mult sau mai putin experimentati, ce se afla in cadranul de 20%, avand un anumit grad de dezvoltare personala.
Cel mai minunat lucru se petrece in momentul in care omul afla si pune in aplicare puterea supraconstientului. Exista legi naturale ce functioneaza dintotdeauna, ce lucreaza in beneficiul sau dauna omului, totul depinzand de atitudinea acestuia. Recomand cartea de dezvoltare personala a lui Brian Tracy, care e preferatul si modelul meu in ceea ce priveste depasirea conditiei: " Succesul in viata".
Mult succes si atitudine pozitiva tuturor!

 

Un comentariu:

  1. Este normal ca un sistem de operare sa fie subevaluat in comparatie cu creierul uman. Pana la urma, creierul uman a creat sistemul de operare :D

    RăspundețiȘtergere