marți, 10 aprilie 2012

Poluare de ganduri

Subiectul poluare e de multi ani in discutie, referindu-se mai mult la natura. Schimbari climatice survenite mai mult sau mai putin din cauza omului.
Dar societatea e poluata si din punct de vedere informational. Cantitatea de informatii se dubleaza odata la 6 luni. Se vorbeste si de poluare emotionala. Cu telecomanda televizorului in mana, majoritatea oamenilor din 2012, consuma si isi insusesc emotii dictate de sfera media. Pierderea timpului pe YouTube e mult mai la indemana decat cititul unei carti.
Zilnic, suntem poluati emotional de semenii nostri. Negativisme din toate partile. Cel mai bine se simt persoanele ce se perinda intr-un mediu cu atitudine pozitiva. Acei oameni sunt mai zambitori, mai productivi, mai placuti. Culmea e ca sunt considerati niste ciudati.
Ma intreba odata un prieten, ce drog am consumat, de vad toate lucrurile intr-o lumina buna. I-am raspuns ca tocmai terminasem o carte de dezvoltare personala si eram foarte entuziasmat de informatiile pozitive, aflate acolo. :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu