joi, 26 aprilie 2012

Ganduri si reflectii, prieteni si situatii de viata

Prietenii sunt acele persoane minunate care ne fac viata mai frumoasa...
Nu conteaza starea vremii... O cafea buna, de dimineata, presarata cu glume de bun gust, alunga norii cu tente intunecate, din sufletul nostru, in compania acelor oameni minunati, altrusti, fara intentii ascunse.
In jurul nostru se vehiculeaza tot mai des ca cel mai bun prieten este portofelul sau cartea de credit. Dar ce te faci cand banii nu sunt o problema, iar sufletul tau este gol ca o garafa fara strop de apa in desert?

Prietenia nu se poate cumpara. Nu este comerciala. Banii nu reprezinta altceva decat materie careia i se imprima valoare. Fara prieteni suntem simple "musti de o zi", ce trec prin viata, fara a se bucura cu adevarat de aceasta.
Intre oameni, se creeaza legaturi in functie de situatiile mai mult sau mai putin placute, petrecute impreuna, in care se investesc timp, afectiune, serviabilitate.
Confidentialitatea e un lucru primordial intr-o relatie de prietenie. Mereu avem tendinta de a rasufla informatii in stanga si dreapta, in subiecte diverse, despre oricine. Dar intre prieteni, unele lucruri trebuie sa fie tainice. Pana la urma, barfa este un sindrom patologic, din punc de vedere psihologic, ce afecteaza mai mult de 80% din oameni. Ce folos are, stiind ca pana la urma totul se afla? Prefer sa reduc acest "sindrom" pentru a preintampina "scaderea actiunilor", in randul bursei de resurse umane.
Le multumesc tuturor celor care ma considera prieten si imi dau silinta sa nu-i dezamagesc.
Un gand bun, pentru toata lumea, intr-o seara linistita si rezonanta, de aprilie total primavaratec. :)
P.S.: Tu pe cine consideri prieten?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu